Web Analytics Made Easy - Statcounter



به گزارش خبرگزاری صدا و سیما ، سید حسن هاشمی در حاشیه بازدید از بیمارستان در حال ساخت الغدیر بومهن، در خصوص تاثیر نوسانات ارز بر قیمت تجهیزات پزشکی، گفت: با تصمیم شب گذشته رئیس جمهور و مسئولان اقتصادی دولت، وظایف دستگاه‌ها مشخص شد و چون تامین مواد اولیه دارو و تجهیزات پزشکی با استفاده از ارز خارجی انجام میشود نوسانات بازار ارز حتما بر روی دسترسی و قیمت مواد اولیه و تجهیزات پزشکی در بازار، تاثیر گذار است و یک طرف هم، بیمه ها به عنوان خریداران خدمات هستند و حتما باید تدبیر جدیدی اندیشیده شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی افزود: اجازه نداده ایم که نوسانات بازار ارز بر روی حوزه سلامت و محصولات آن، اثرگذار باشد اما این اقدام هم خیلی منطقی نیست چون وارد کننده باید با قیمت روز، دلار، خرید کند و فشار هم تا اندازه ای قابل تحمل است و تصمیمات ما باید علمی و منطقی باشد اما امیدواریم که با توجه به اراده دولت که شب گذشته اعلام شد، مشکلی در حوزه دارو و تجهیزات پزشکی پیش نیاید.
وزیر بهداشت همچنین با اشاره به بازدید خود از از بیمارستان در حال ساخت خیریه الغدیر بومهن گفت: یکی از مشکلات تهران این است که شهرستان هایی در آن ایجاد شده که هیچ فکری برای خدمات مورد نیاز آنها از جمله خدمات بهداشتی و درمانی نشده است.
وی گفت: این بیمارستان را مرحوم جابر انصاری یکی از خیرین بزرگوار بنا کرده است تا چند ماه آینده به بهره برداری می رسد و اگر این بیمارستان ساخته نمی شد، هیچ امکانات درمانی در این منطقه وجود نداشت و مردم باید به تهران مراجعه می کردند.
وزیر بهداشت تصریح کرد: برای جمعیت بیش از نیم میلیون نفر در سالهای آینده، با همکاری استانداری تهران در تامین زمین مورد نیاز و پیش بینی بودجه توسط نمایندگان تهران و سازمان برنامه و بودجه در بودجه سنواتی، باید بیمارستانی با ظرفیت تخت بالا ساخته شود تا این نیاز اساسی مردم در نزدیک‌ترین مکان به محل زندگی آنها، ارائه شود.
سید حسن قاضی‌زاده هاشمی همچنین در نشست با مسئولان شهرستان پردیس گفت: گاهی تاسیس شهرستان پردیس در استان تهران به‌عنوان یک افتخار عنوان می‌شود در حالی که ای کاش این افتخار را نداشتیم ، متاسفانه گاهی اوقات در کشور به جای فکر کردن کاری را انجام می‌دهیم و بعد از مواجه شدن با مشکلات گردهم می‌آئیم و در ارتباط با آن فکر می‌کنیم.
وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی افزود: بر اساس گزارش فرماندار شهرستان پردیس در آینده جمعیت این شهرستان برابر جمعیت یک استان می‌شود اما یک تخت درمانی در این شهرستان وجود ندارد.
وی با بیان این‌که شرق تهران با چند میلیون جمعیت در دوره‌های قبل محروم بوده است، عنوان کرد: ما نیز پنج سال است، هستیم ولی هنوز نتوانستیم کاری برای خدمات درمانی انجام دهیم.
قاضی‌زاده هاشمی با تاکید بر این‌که در حوزه بهداشت و درمان توان پاسخگویی ندارم، گفت: امیداوارم تجربه شود و از این کارها انجام ندهیم، بشر کلی هزینه پرداخت کرده و به این تجارب رسیده است.
وی گفت: از مدیران کشورهای عربی خوشم می‌آید، آن‌ها پذیرفتند چیزی بلد نیستند و مشاور می‌گیرند و حرف آن را گوش می‌دهند اما ما مشاور می‌گیریم، اگر از منویات ما تبعیت نکند می‌گوییم این مشاور به درد نمی‌خود و مشاوران باید در خدمت منویات غیرکارشناسی ما باشند.
وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی با بیان این‌که پردیس در گذشته راه تنفس تهران بود، خاطرنشان کرد: بر اساس بی‌تدبیری پردیس در شرق تهران و برخی نقاط غرب تهران که راه تنفس تهران بودند را با ایجاد شهرک و سد کردیم و مردم را آوردیم تو دل بیابان و خدمات‌رسانی به آنان با مشکل روبرو است.
وی مشکل تکمیل پروژه بیمارستان الغدیر را نبود نقدینگی دانست و گفت: امروز دولت نیز به طریق اولی با کمبود نقدینگی مواجه است اما امید است تا قبل از دومین سال درگذشت مرحوم جابر انصاری واقف بیمارستان الغدیر شاهد به بهره‌برداری رسیدن این بیمارستان در شهرستان پردیس باشیم.
قاضی‌زاده تاکید کرد: تاکنون به همت واقف و خیرین حدود یکصد میلیارد ریال در ارتباط با احداث بیمارستان الغدیر هزینه شده است و امیدواریم با ورود یک تیم تخصصی و کمک مجموعه شهرستان هرچه سریع‌تر شاهد تکمیل پروژه احداث بیمارستان الغدیر باشیم.
وی ادامه داد: فرزندان مرحوم جابر انصاری تا هر زمانی که بخواهند دانشگاه علوم پزشکی این بیمارستان را پیش می‌برد و هر زمانی که خودشان اعلام کردند خود واقفان می‌توانند اداره این بیمارستان را به‌عهده بگیرند.

وی ادامه داد: البته باید به این نکته توجه داشته باشیم با تکمیل شدن بیمارستان الغدیر نیز نیازمندی شرق تهران به مراکز درمانی مرتفع نمی‌شود و بر اساس چشم‌انداز پردیس، بومن و جاجرود نیاز این منطقه به تخت درمانی حدود هزار تخت است.
وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی گفت: لازم است استانداری تهران با تامین زمین مورد نیاز و حمایت نمایندگان مجلس شورای اسلامی هرچه سریع‌تر حداقل ۶۰۰ تخت درمانی مورد نیاز این شهرستان تامین شود.
وی خطاب به نمایندگان مجلس شورای اسلامی بیان داشت: توصیه من به نمایندگان مجلس شورای اسلامی این است که برای رفع نیازهای درمانی پای کار بیایند. طی پنج سال گذشته بنده نشستی دست جمعی با نمایندگان مردم تهران در مجلس شورای اسلامی نداشتیم که موضوعات درمانی پایتخت را بررسی کنیم و با کمک سازمان برنامه و بودجه و پیگیری نمایندگان مجلس هرچهسریع‌تر مشکلات بهداشت و درمان تهران

ساخت بیمارستان خیریه انصار الغدیر بومهن در سال ۱۳۹۱توسط مرحوم "حاج عباس جابر انصاری" در زمینی به وسعت چهار هزار متر مربع و زیر بنای ۲۴ هزار مترمربع آغاز شده است. در حال حاضر ساختمان بیمارستان در ۷ طبقه صد درصد پیشرفت فیزیکی دارد و اکنون در مرحله نازک کاری و تجهیز امکانات است.
 

منبع: خبرگزاری صدا و سیما

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iribnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری صدا و سیما» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۸۰۱۶۴۱۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

عین اللهی: حق‌الزحمه دستیاران پزشکی به ۱۵ میلیون تومان رسید

به گزارش گروه اجتماعی ایسکانیوز، بهرام عین‌اللهی در هجدهمین جشنواره آموزشی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، با اشاره به ظرفیت‌های گسترده نظام سلامت کشورمان، دستیابی به مرجعیت علمی در منطقه را قابل تحقق عنوان و بیان کرد: اعضای هیئت علمی از مهمترین ارکان پیشرفت دانشگاه‌ها هستند و باید روش‌های آموزشی فعال به جای روش‌های سنتی، به کار گرفته شود.

بیشتر بخوانید: عین اللهی: کمبود دارو در کشور وجود ندارد

وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی از دانشجویان به عنوان دومین عامل رشد و پیشرفت دانشگاه‌ها یاد کرد و با تاکید بر ضرورت مسئولیت و مشارکت دادن به آنها به ویژه در پروژه‌های تحقیقاتی و کاربردی گفت: در جشنواره تحقیقاتی علوم پزشکی رازی از دانشجویان فعال در حوزه تحقیقات و فناوری تقدیر کردیم بنابراین رویکرد ما بهره گیری بیشتر از ظرفیت جوانان و دانشجویان در حوزه سلامت است.

وی میزان حق‌الزحمه دستیاران پزشکی را تا قبل از دولت مردمی، بسیار اندک و موجب نبود انگیزه کاری آن‌ها دانست و گفت: حق‌الزحمه این دانشجویان از حدود دو و سه میلیون به حدود ۱۲ تا ۱۵ میلیون تومان افزایش یافته و کارانه نیز برای دستیاران در نظر گرفته شده که دریافتی دستیاران، بهبود می‌یابد و می‌توانند با خیال آسوده تری به فعالیت بپردازند.

وی تاریخ حوزه سلامت را بسیار پرافتخار دانست و گفت: دستاوردهای حوزه سلامت از بزرگترین و ارزشمندترین دستاوردهای انقلاب اسلامی است. نقطه تبلور دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی که در دوران قبل از انقلاب ایجاد شده بود مربوط به دوران بعد از انقلاب و با نقش آفرینی اساتید برجسته و متعهد است که باعث ایجاد جهش و نوآوری در همه رشته‌های این دانشگاه شدند.

وزیر بهداشت با بیان اینکه اولین دوره جشنواره آموزشی شهید مطهری در دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی برگزار و الگویی برای برگزاری کشوری شد، افزود: این جشنواره نشان دهنده پیشرفت‌های آموزشی دانشگاه‌های علوم پزشکی سراسر کشور است.

عین‌اللهی هدف بزرگ و ویژه وزارت بهداشت را شکوفایی تمدن نوین ایرانی اسلامی بر اساس بیانیه گام دوم انقلاب اسلامی دانست و گفت: تمدن نوین ایرانی اسلامی می‌تواند بسیاری از مشکلات از جمله در حوزه سلامت را برطرف کند. نباید تصور کنیم همواره غربی‌ها پیشرو هستند و ما پیرو آنها. در کشور ما خانواده محوری و توجه به سلامت معنوی، از مهمترین عناصر حوزه سلامت است.

وی ادامه داد: در بستر کانون خانواده می‌توان استرس و بسیاری از عوامل زمینه ساز بیماری‌ها را کاهش داد و بزرگان خانواده در تامین سلامت جامعه، اصلاح سبک زندگی و مصرف تغذیه سالم نیز نقش محوری را دارند.

وزیر بهداشت یاد آور شد: در برنامه سلامت خانواده که از سال گذشته آغاز و در ۱۹۵ شهر کشور اجرا شده، به دنبال انسان سالم هستیم و برای همه افراد، پرونده سلامت تشکیل می‌شود.

عین‌اللهی با تاکید بر اهمیت نقش آفرینی دانشگاه‌ها در تحقق شعار سال و جهش تولید، یادآور شد: دانشگاه‌های علوم پزشکی با توسعه شرکت‌های دانش‌بنیان و تامین نیازهای کشور از جمله نیازهای دارویی می‌توانند به جهش تولید و خودکفایی کمک کنند.

به گفته وزیر بهداشت، معاونت‌های تحقیقات و فناوری دانشگاه‌های علوم پزشکی ضرورت دارد زمینه مشارکت بیشتر دانشجویان در پژوهش‌های عملیاتی و کاربردی را فراهم کنند.

عین اللهی ادامه داد: در سال جاری یک هزار و ۸۰۰ عضو هیئت علمی به کار گرفته می‌شوند البته سال گذشته نیز یک هزار عضو هیئت علمی در دانشگاه‌های علوم پزشکی جذب شدند که این اساتید جوان می‌توانند موجب ارتقای جایگاه علمی کشورمان شوند.

در ادامه علیرضا زالی؛ رئیس دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی از توسعه آموزش به عنوان یکی از برنامه‌های اصلی وزارت بهداشت در سال جاری یاد کرد و با اعلام این خبر که برنامه راهبردی این دانشگاه تدوین شده است، افزود: این برنامه بر اساس اولویت‌های وزارت بهداشت تا پایان سال در دانشگاه اجرایی می‌شود.

وی با بیان اینکه باتوجه به توانمندی‌ها و ظرفیت بالای اساتید علوم پزشکی، رسیدن به مرجعیت علمی در منطقه دور از دسترس نیست، گفت: در برخی حوزه‌های پزشکی از ترازهای منطقه‌ای عبور کرده و در جایگاه فرامنطقه‌ای قرار داریم.

زالی میزان حق‌الزحمه دستیاران پزشکی در ابتدای دولت مردمی را دو میلیون تا پنج تومان عنوان و خاطرنشان کرد: در حال حاضر با توجه ویژه دولت و وزارت بهداشت، این حق‌الزحمه در سال جاری به ۱۲ تا ۱۵ میلیون تومان رسیده و دست دانشگاه‌ها در افزایش این حق‌الزحمه نیز باز است.

وی به اقدامات دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی در حوزه هوش مصنوعی اشاره کرد و گفت: هوش مصنوعی امروزه در رشته‌های مختلف علوم پزشکی، انتخاب دستیاران، محتوای آموزشی، ارزشیابی و صحت سنجی کاربردهای گسترده‌ای دارد و امیدواریم دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی بتواند قطب روش‌های آموزش نوین باشد.

انتهای پیام/

کد خبر: 1229907 برچسب‌ها وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی

دیگر خبرها

  • ایجاد داروخانه دولتی ویژه بیماران خاص در کرمانشاه
  • عین اللهی: حق‌الزحمه دستیاران پزشکی به ۱۵ میلیون تومان رسید
  • حق‌الزحمه دستیاران پزشکی افزایش یافت
  • حق‌الزحمه دستیاران پزشکی به ۱۵ میلیون تومان رسید
  • کمبود نیروی انسانی ماندگار چالش اصلی بهداشت ودرمان هرمزگان
  • صدور ۱۰ مجوز فعالیت گردشگری سلامت در مشهد
  • صدور ۱۰ مجوز جدید فعالیت در حوزه گردشگری سلامت در خراسان رضوی
  • پروژه‌های سلامت محور گیلان در انتظار اعتبار ۱۰۲۵ میلیارد تومانی
  • رایگان شدن هزینه‌های درمانی کودکان زیر ۷ سال
  • مصدومیت ۱۰ نفر در واژگونی یک دستگاه مینی‌بوس در آستانه اشرفیه