Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/یزد دانشگاه علوم پزشکی شهید صدوقی و سپاه الغدیر به منظور پیشگیری از شیوع و گسترش ویروس کرونا در این استان یزد تفاهم نامه همکاری امضا کردند.

دکتر «محمدرضا میرجلیلی» در حاشیه امضا این تفاهم نامه همکاری با بیان این‌که در شرایط حساس و بحرانی سپاه الغدیر استان همراه با بهداشت و درمان بوده است، اظهار کرد: سلامت نیز، همانند امنیت باید در سطح کلان برقرار باشد و با توجه به  وضعیت موجود نیازمند است که نیروهای بسیجی و سپاهی برای تامین سلامت مردم به این حوزه وارد شوند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رئیس دانشگاه علوم پزشکی یزد تأمین سلامت عمومی جامعه را مستلزم همکاری و همراهی تمام دستگاه‌های اجرایی و نظارتی دانست و افزود: خوشبختانه در استان یزد همکاری بین بخشی مطلوب است.

سرهنگ «رضا پورشمسی» فرمانده ارشد سپاه الغدیر یزد نیز با اشاره به آمادگی کامل این نهاد ارزشی برای ارائه خدمات بهداشتی در حوزه نیروهای مسلح، جامعه و کمک‌رسانی به مردم و دستگاه‌ها،‌گفت: تمام حوزه‌های مقاومت و پایگاه‌های بسیج آمادگی کامل برای کمک به مراکز فعال در عرصه مقابله با کرونا در زمینه آگاهی‌بخشی، آموزش، تشخیص، درمان و مدیریت فضای روانی جامعه را دارند.

سرهنگ پورشمسی آگاه‌سازی و آموزش جامعه نسبت به پیشگیری از آلودگی به این ویروس را یکی از اقدام‌های مهم میدانی سپاه در مبارزه با کرونا دانست و تصریح کرد: تاکنون ایستگاه‌های سلامت با همت بسیج جامعه پزشکی برای آموزش چهره به چهره، محلول‌پاشی و ضدعفونی معابر و محلات به کمک پایگاه‌های بسیج و نظارت بر ضدعفونی مراکز نظامی انجام شده است.

وی با اشاره به برپایی بیمارستان صحرایی خاطرنشان کرد: از شنبه 17 اسفندماه بیمارستان صحرایی 400 تخت خوابی در محل پایگاه سپاه الغدیر استان یزد برپا شده است.

به گزارش وبدا،فرمانده ارشد سپاه الغدیر یزد در پایان گفت: در صورت نیاز، سپاه الغدیر استان امادگی دارد بیمارستان صحرایی را در محل قدیمی نمایشگاه‌های استان برپا کند.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی اجتماعی يزد کروناویروس فرمانده سپاه الغدير يزد سپاه الغدیر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۱۹۳۱۲۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

انعقاد تفاهم‌نامه طرح «هر مسجد یک حقوقدان» در سیستان و بلوچستان

معاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری سیستان و بلوچستان گفت: در راستای تحقق اهداف سیاست‌های کلی قضائی و اجرای بیانات مقام معظم رهبری(مدظله‌العالی) تفاهم‌نامه همکاری بین معاونت اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم و سازمان بسیج حقوق‌دانان استان سیستان و بلوچستان منعقد شد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از سیستان و بلوچستان و به نقل از روابط عمومی معاونت اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری کل استان، حجت‌الاسلام غلامرضا نجفی اظهار کرد: در زمینه ارتقای سواد حقوقی و قضائی جامعه و تأکیدات ریاست قوه قضائیه و گسترش میزان مشاوره‌های حقوقی در جامعه با هدف آشنا کردن مردم با حقوق و وظایف خود، افزایش کارآمدی نظام در عرصه قضائی و ارتقای عدالت، همچنین افزایش صلح و سازش و استفاده از معتمدان و متنفذان می‌توان باعث کاهش برخی مشکلات و معضلات در جامعه شد.

وی افزود: جامعه هدف و دامنه فعالیت این طرح، همه شهروندان و اعضای خانه‌های سازش و مراجعان مردمی برای اخذ مشاوره حقوقی و ملاقات با مشاوران و کارشناسان حقوقی با اولویت محلات حاشیه‌نشین شهر است.

معاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری کل استان بیان کرد: در همین راستا محورهای مشاوره در زمینه حقوقی کیفری، خانواده، رعایت حقوق شهروندی، انعقاد قراردادها مانند خریدوفروش املاک و خودرو و همچنین آشناسازی مردم با قوانین و مقررات حقوقی است.

وی گفت: همچنین در سال گذشته طرح قاضی مدرسه در سطح استان انجام شد و در سال‌جاری با استفاده از ظرفیت‌های رسانه‌ای همچون عکس نوشته، اینفوگرافی و پادکست با توجه به جامعه هدف در بسترهای مختلف شبکه اجتماعی به صورت مستمر انجام خواهد شد.

نجفی اذعان کرد: هدف بر آن است تا با شناسایی مساجد پرمخاطب محلات شهری در تمام شهرستان‌های استان با حضور وکلای مجرب و کارشناسان حقوقی، ارتقای آگاهی‌های همگانی به نحو مؤثر عملیاتی شود، علاوه بر این با استفاده از ابزارهای تعاملی قوه قضائیه همچون سامانه سجام یا سامانه سامع و توسعه گفتمان مردمی کردن راهبرد پیشگیری از جرایم و آسیب‌های اجتماعی، بدون شک مردم نقش و مشارکت موثرتری در احیا و نهادینه‌سازی مقوله پیشگیری از آسیب‌های پر تکرار محلات ایفا کنند.

معاون رئیس کل دادگستری استان با اشاره به نقش و جایگاه مساجد در تحولات اجتماعی محلات خاطرنشان کرد: شاخص پایبندی مذهبی در محلات و بین ساکنان استان بالاست بنابراین با همکاری بسیج حقوقدانان و مرکز وکلا و از طریق معاضدت‌های حقوقی و ارتقای دانش پیشگیرانه به ویژه در حوزه تبیین جرایم و مجازات‌های پرتکرار می‌توان به نحو مؤثری فرآیند شکل‌گیری پرونده‌های مفتوحه در دستگاه قضائی را مدیریت و مهار کرد.

کد خبر 751317

دیگر خبرها

  • پارک فناوری و نوآوری نفت و گاز با شرکت صنایع تجهیزات نفت تفاهم‌نامه همکاری امضا کرد
  • امضای تفاهم‌نامه همکاری کمیته امداد و حوزه علمیه خواهران قزوین
  • امضای تفاهم نامه همکاری اداره کل ورزش و جوانان با اداره کل راه و شهرسازی آذربایجان غربی
  • ◄ حرکت قطار انجمن مهندسی دریایی بر ریل پیشرفت
  • لغو یکطرفه تفاهم نامه دانشگاه تهران با معاونت امور زنان
  • لغو تفاهم‌نامه دانشگاه تهران با معاونت امور زنان رئیس‌جمهور
  • انعقاد تفاهم نامه علمی بین دانشگاه علوم پزشکی یزد و اندونزی
  • انعقاد تفاهم‌نامه بین شهردار اصفهان و مدیرعامل بانک شهر برای توسعه همکاری‌ها
  • انعقاد تفاهم‌نامه طرح «هر مسجد یک حقوقدان» در سیستان و بلوچستان
  • امضای تفاهم‌نامه دانشگاه آزاد تبریز با یک واحد صنعتی