Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس شبکه بهداشت و درمان شهرستان پردیس گفت: با تجهیز بیمارستان الغدیر و آزمایشگاه آن، در این مرکز نیز آمادگی پذیرش بیماران کرونایی را خواهیم داشت. ۱۱ فروردين ۱۳۹۹ - ۲۲:۴۵ استانها استان تهران نظرات - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از پردیس، سعید آسیایی امروز در نشست خبری با اصحاب رسانه با اشاره به روند غربالگری شهروندان پردیس طی تماس تلفنی در پی شیوع ویروس کرونا اظهار داشت: با همکاری خوب بسیج و سپاه شهرستان آموزش های لازم برای غربالگری به این نیروها داده شد که با حضور در اماکن فعال برای ضدعفونی و غربالگری تلفنی قرار گرفتند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی تاکید کرد: در حال حاضر با اجرای طرح فاصله گذاری اجتماعی با همکاری اورژانس 115 و جمعیت هلال احمر، کنترل و ممانعت از ورود و خروج خودروهای غیربومی به سطح شهرستان از شیوع زنجیره انتقال ویروس کرونا پیشگیری می شود، که در اجرای این طرح 60 مورد مشکوک به کرونا و 25 مورد با بررسی بیشتر منفی اعلام شده و 5 مورد برگشت داده شدند.

رئیس شبکه بهداشت و درمان شهرستان پردیس همچنین افزود: بخشی از کشفیات ماسک و مواد ضدعفونی کننده با دستور قضایی در اختیار شبکه بهداشت و درمان قرار گرفته که از بین آن ها 3 بشکه الکل اتانول به جای الکل متانول بود که کاملا سمی و غیرقابل استفاده بود.

باورهای غلط در پیشگیری و درمان کرونا/ احتمال ابتلای معتادان به کرونا بیشتر استآخرین اخبار کرونا در آذربایجان شرقی|‌از تعطیلی پارک‌ها و تفرجگاه‌ ها تا غربالگری یک میلیون و 285 هزار نفری در مبادی ورودی استان9 مورد مثبت جدید ابتلا به ویروس کرونا در استان هرمزگان شناسایی شد

آسیایی سپس با اشاره به فقدان بیمارستان در شهرستان پردیس تصریح کرد: 2 مرکز درمانی در شهرستان پردیس آماده پذیرش افراد مشکوک به کرونا هستند و مرکز درمانی ولیعصر(عج) در بومهن به صورت 24 ساعته و مرکز درمانی جاجرود از 8 صبح الی 22 شب آماده خدمت به بیماران کرونایی می باشد.

وی ادامه داد: علاوه بر این در حال راه اندازی بیمارستان الغدیر و تجهیز آزمایشگاه این بخش هستیم که با راه اندازی این بیمارستان در هفته سوم فروردین ماه که پیک این ویروس است، آمادگی پذیرش بیماران را داشته باشیم و نقاهتگاه بیماران کرونایی نیز در بیمارستان های الغدیر و شفا صورت می گیرد.

رئیس شبکه بهداشت و درمان شهرستان پردیس سپس افزود: سامانه سلامت salamat.gov.ir و طرح غربالگری تلفنی برای سلامت شهروندان و قطع زنجیره انتقال ویروس کرونا می باشد و شهروندان می توانند بدون واهمه در این طرح شرکت کنند.

آسیایی در پایان خاطرنشان کرد: در سطح شهرستان به صورت روزانه بیماران مثبت به ویروس کرونا، فوتی و بهبود یافته داریم اما به دلیل نداشتن آرامستان در پردیس هیچ گونه دفن و خاکسپاری صورت نمی گیرد.

انتهای پیام/220/ش

R7840/P/S6,60/CT1

منبع: تسنیم

کلیدواژه: شبکه بهداشت و درمان شهرستان پردیس ویروس کرونا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۴۳۰۵۹۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

خطر حمله قلبی در این بیماران بیشتر است

آفتاب‌‌نیوز :

از زمان معرفی درمان‌های ضد رتروویروسی برای درمان HIV در اواخر دهه ۱۹۹۰، طول عمر افراد مبتلا به HIV به طور چشمگیری افزایش یافته است. با این حال، حتی با چنین درمان هایی، مطالعات نشان داده اند که خطر بیماری قلبی در افراد مبتلا به HIV حداقل ۵۰ درصد بیشتر از افراد بدون HIV است. پژوهشگران در تحقیقی جدید دریافته اند که این موضوع با آلوده شدن به ویروس هپاتیت C تشدید می‌شود.

به گفته محققان دانشکده بهداشت عمومی جانز هاپکینز بلومبرگ آمریکا که در این پژوهش بین المللی مشارکت داشته اند، عفونت همزمان HIV و هپاتیت C به این دلیل رخ می‌دهد که آن‌ها یک مسیر انتقال مشترک دارند و هر دو این ویروس‌ها از طریق تماس خونی منتقل می‌شوند.

آن‌ها در پژوهش خود، اطلاعات بیش از ۲۳ هزار فرد ۴۰ تا ۷۹ ساله مبتلا به HIV را که بین سال‌های ۲۰۰۰ تا ۲۰۱۷ درمان ضد رتروویروسی برای HIV را آغاز کرده بودند، تجزیه و تحلیل کردند. 

نتایج این تجزیه و تحلیل‌ها نشان داد، با هر دهه افزایش سن، حملات قلبی در افراد مبتلا به HIV به تنهایی ۳۰ درصد و در افرادی که به هپاتیت C نیز مثبت بودند، ۸۵ درصد افزایش یافت.

طبق این نتایج همچنین خطر حمله قلبی در بیمارانی که دارای عوامل خطر سنتی بیماری قلبی مانند فشار خون، عادات سیگار کشیدن و دیابت نوع دو بودند به ترتیب ۳۰۰، ۹۰ و ۴۶ درصد افزایش یافت.

علاوه بر این، یافته‌ها نشان دادند: شانس بروز حمله قلبی در افرادی که برخی از عوامل مرتبط با HIV مانند سطوح پایین سلول‌های ایمنی CD۴ را داشتند و یا نوعی داروی مهارکننده پروتئاز را مصرف می‌کردند، بیشتر بود.

به گفته محققان مجری این پژوهش، نظر به یافته‌های تحقیق ما، افرادی که با HIV یا هپاتیت C زندگی می‌کنند باید از پزشک خود در مورد گزینه‌های درمانی این ویروس‌ها و سایر راه‌های کاهش خطر بیماری قلبی عروقی پرس و جو کنند.

این یافته‌های پژوهشی در نشریه Journal of the American Heart Association منتشر شده اند.

منبع: خبرگزاری ایسنا

دیگر خبرها

  • ضرورت غربالگری قبل ازدواج برای پیشگیری ازابتلای فرزندان به تلاسمی
  • خطر حمله قلبی در این بیماران بیشتر است
  • ۲۶ مرکز دیالیز در آذربایجان‌غربی به بیماران خدمات ارائه می‌دهند
  • ۲۶ مرکز دیالیز در آذربایجان‌غربی ارائه خدمات می‌دهند
  • سارق کارت بانکی بیماران و کادر بیمارستان دستگیر شد
  • واکسنی که ویروس‌های ظهور نکرده کرونا را از بین می برد!
  • اهدا آمبولانس به بیمارستان جاسک
  • برگزاری جلسه آموزشی پیشگیری از تب کریمه کنگو در بابل
  • هزینه‌های درمان کودکان زیر ۷ سال در بیمارستان‌های زاهدان رایگان شد
  • درمان رایگان کودکان زیر ۷ سال در بیمارستان های دولتی سمنان